Skip to main content

Lad
Cykler

BBCARGO Flex Rider

BBCARGO Flex Rider er den første ladcykel af sin slags, som kan veksle mellem to køretyper. ’STATIC’ som minder om klassiske ladcykler og ’DYNAMIC’ hvor bagstel lægger sig ned i svingene for en hurtigere og mere dynamisk køreoplevelse.

BBCARGO Easy Rider

BBCARGO Easy Rider er en stabil ladcykel af højeste kvalitet. De tre hjul giver maksimum stabilitet – selv med op til 150 kg på ladet. Cyklen har drivrem der minimerer vedligehold og den stærke Shimano EP8 CARGO sikrer masser af kraft fra kranken. 

Hvad er unikt ved flex rider

BBCARGO Flex Rider introducerer to køretyper i én cykel. Med denne model har rytteren mulighed for at vælge mellem STATIC for en låst og fuldstændig stabil position eller DYNAMIC for en sjov og jævn kørsel, hvor den bageste del af cyklen vipper naturligt til siderne. Rytteren kan nemt skifte mellem tilstande med håndtaget nederst på styrepinden.

Vælg din boks

BBCARGOs bokse fås i både 100% genanvendt plast eller 1. klasses ny-plast. Genbrugsboksen kan variere lidt i farve, alt efter hvilken genanvendt plast der benyttes. Boksen i ny-plast støbes i helt sort. Alle bokse kan desuden fremstilles i enhver RAL-farve efter anmodning. Bemærk venligst, at brugerdefinerede farver ikke er på lager og har en leveringstid på 8-10 uger.

100% RECYCLED

1ST GRADE BLACK

1ST GRADE COLORED

0