Skip to main content

Lavet i
DANMARK

En bæredygtig produktion betyder bæredygtige leverandører

“BBCARGO HAR LIGE FRA STARTEN VÆRET EN HYLDEST TIL BÆREDYGTIGHED I BÅDE BRUG OG PRODUKTION. FOR AT OPNÅ EN BÆREDYGTIG PRODUKTION HAVDE VI BRUG FOR BÆREDYGTIGE DANSKE LEVERANDØRER MED KERNEVÆRDIER, DER MATCHER VORES.”

Sabine Højbjerg
Business Manager

ab Aluminium
Thisted

Det unikke aluminiumsstel er produceret af ab Aluminium, som har mere end 50 års erfaring og ekspertise inden for aluminium. 

Da vi gik i gang med at udvikle BBCARGO, blev de en vigtig samarbejdspartner i forbindelse med design og udvikling af stellet.

Ceropa
Svendborg

Ceropa har specialiseret sig i komplekse trykstøbte komponenter og er vores værdsatte samarbejdspartner i produktionen af de specialfremstillede BBCARGO hjul. 

Ceropa arbejder udelukkende i “grønt metal” og anvender udelukkende 100% genbrugsaluminium fra europæiske certificerede virksomheder.

KS MASKINTEKNIK
Frederikshavn

De sidste detaljer på hjulene udføres af KS Maskinteknik, som har specialiseret sig i at bruge højteknologisk udstyr til fræsning. Hjulet bearbejdes med præcisionsværktøj i bore-, dreje- og fræsearbejde. 

KS Maskinteknik har ydet uvurderlig teknisk vejledning for at opnå et holdbart hjul til BBCARGO.

RDF
Hjallerup

RDF leverer højpræcisions komponenter i rustfrit stål til BBCARGO.

De har mere end 30 års erfaring inden for stålværksindustrien og producerer alle emner i rustfrit stål. RDF’s erfaring og produktionsfleksibilitet har spillet en afgørende rolle for at opnå de optimale komponenter til en stærk og modstandsdygtig konstruktion.

DRP
Kalvehave

Den bæredygtige cargo kasse er omhyggeligt støbt ved DRP ved hjælp af rotationsstøbning. DRP er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i produkter af genbrugsplast, fremstillet på mål. 

Valget af genbrugsmaterialer har været centralt i udviklingsprocessen på BBCARGO.

JO Plast
Skanderborg

JO Plast er vores værdsatte samarbejdspartner i forbindelse med levering af funktionelle og fleksible plast moduler. Som en erfaren plastudvikler har JO Plast hjulpet med udviklingen af flere løsninger til BBCARGO. 

Med deres specialiserede vakuumformning og CNC-drejeteknik er salgsmodulet fremstillet på mål med en høj flexibilitet.

Studsgaard
Frederikshavn

Studsgaard producerer alle covers til BBCARGO i et slidstærkt materiale af høj kvalitet, der kan modstå enhver storm. De fremstiller vores skræddersyede covers i hånden på deres systue i Frederikshavn. 

Studsgaard leverede vigtig erfaring med udvikling og fastgørelse af coveret, hvilket har sikret en løsning, der kan modstå alle vejrforhold.

ML Industries
Bindslev

Alle vores udvendige dele er pulverlakeret af ML Industries, som har mere end 45 års erfaring inden for deres område, hvilket sikrer et produkt, der lever op til de højeste standarder. 

Pulverlakering er en af de mest skånsomme måder at overfladebehandle metaller på og en af de mest holdbare og ensartede overflader på markedet.

0