Skip to main content

Find dit
svar her

Ingen cykel holder evigt
uden vedligehold

Regelmæssig service af din BBCARGO er vigtig for at sikre optimal ydeevne og lang levetid. Som med enhver transportform er slitage uundgåelig, men rettidig vedligeholdelse kan hjælpe med at forebygge reparationer og endda.

Bemærk også, at BBCARGO kun er tiltænkt kørsel på jævnt terræn. Undgå ujævnheder og ikke-asfalterede veje, især når cyklen er lastet. Kør aldrig op eller ned af høje kantsten, da dette kan resultere i brud på fælge eller stel.

FAQ

Hvor mange børn er der plads til i boksen?

BBCARGO tilbyder forskellige typer af løsninger. Det er muligt at transportere op til tre børn med kombinationen af vores BBCARGO sammenklappelige sæde og Thule Yepp Nexxt Maxi sæde (egnet til børn mellem 2-6 år).

Hvor kan jeg prøve BBCARGO

Tjek vores forhandler side i menuen for at få et overblik over BBCARGO forhandlere.

Jeg har ikke en forhandler tæt på mig

Har du ikke en forhandler tæt på, så kontakt BBCARGO på +45 54 58 43 42 for at booke en fremvisning. 

Kan jeg få BBCARGO finansieret?

Du kan gennem vores konfigurator eller shop ansøge Spar Xpres om delbetaling gennem deres finanseringservice

Vi harogså et samarbejde med JOOLL som tilbyder leasing gennem lønnen, tjek vores cargo cykler på deres hjemmeside

Hvor lang er leveringstiden på BBCARGO?

Lige nu kan vi leverer din BBCARGO inden for 7 dage. 

Hvordan servicerer jeg en BBCARGO

Vi anbefaler at man bruger en autoriseret BBCARGO forhandler til service og vedligehold.

Regelmæssig servise er en vigtig del af 

Regelmæssig service er en vigtig del af at holde din cykel sikker. Alle BBCARGO leveres fuldt samlet og testes altid grundigt, inden de forlader fabrikken.

Download vores manual for flere detaljer om service og vedligeholdelse.

Hvordan forhindre jeg min BBCARGO i at blive stjålet

Vi anbefaler at have ABUS Ringlock monteret i kombination med ABUS Frame Lock Chain sammen med en separat certificeret kædelås.

Forbind kædelåsene til et stort fast objekt og tag din batteri med dig. Vi anbefaler altid at have forsikring til din ladcykel.

Hvor meget kan jeg maksimalt belaste min BBCARGO

BBCARGO er udviklet og testet til en chaufførs maksimal vægt på op til 100 kg og en maksimal last på 150 kg på ladet eller i boksen

Hvor er BBCARGO produceret?

BBCARGO bygges i Frederikshavn, i den nordlige del af Danmark ved primært at bruge dele fra danske underleverandører. Hver cykel er omhyggeligt bygget og individuelt håndteret af en enkelt bygger, fra start til slut. At bygge en BBCARGO er en omhyggelig proces og tager op til 16 timer.

Garanti

Dækning

BBCARGO tilbyder 2 års garanti fra købsdato.

Alle ladcykler fra BBCARGO er altid testet grundigt, før de forlader fabrikken, for at sikre at cyklens kvalitet er i top.  Hvis en cykel viser sig at have dele der ikke lever op til kvalitetskravet, kan BBCARGO altid hjælpe.

Procedure

Hvis der opstår fejl eller brud på stellet, eller en af cyklens andre dele går i stykker, skal dette udbedres. Det er derfor en god ide at bringe cyklen tilbage til forretningen, hvor en cykelmekaniker kan efterse den. I særlige tilfælge kan cyklen sendes retur til BBCARGO og erstattes med en ny. Dette skal altid aftales på forhånd, med en medarbejder hos BBCARGO.

Slid

Sliddele er ikke dækket af garantien. Dæk, bremseklodser, bremsegreb, bremseskiver, kabler, pedaler og sadel er genstande som er underlagt slid og de er derfor ikke dækket af garantien.

Garantien gælder kun fabrikationsfejl i rammen og i den måde, den er konstrueret på, og gælder ikke for overfladefinish/ belægning af rammen og dens tilbehør. Denne garanti gælder ikke normal slid og defekter, funktionsfejl eller fejl, der skyldes misbrug, forsømmelse af vedligeholdelse, ændring, modifikation, uheld eller misbrug.

Garantireparationer skal udføres af BBCARGO i Danmark eller på et certificeret Shimano Service Center for BBCARGOs regning. Alle garantireparationer skal planlægges på forhånd, med en medarbejder hos BBCARGO. Tilknyttede fragtomkostninger afholdes af kunden.

Ved yderligere spørgsmål, kontakt os på info@bbcargobike.com

Begrænsninger

Garantien dækker kun fejl som cyklen måtte have ved levering. Tjek derfor cyklen igennem inden brug. Efterfølgende skade eller ændringer på cyklen, som resultat af de forskellige omstændigheder i listen herunder, giver ikke ret til dækning ved hjælp af garantien.

– Sliddele bliver ikke udskiftet i tide.

– Brug i hårdt miljø. Udsættelse for vand, salt, jord og støv.

– Mishandling af cyklen eller ikke-tiltænkt brug.

– Misligholdt serviceeftersyn. Det er cykelejerens ansvar at cyklen overholder de anbefalede eftersyn.

– Installation af komponenter som ikke er tiltænkt cyklen.

– Forkert installation eller justering af dele så som styr, frempind, sadelpind, sadel, gearskifte, bremser og tilt funktion. F.eks. hvis delene ikke bliver bespændt med det rette moment.

Service

Service køreplan

Regelmæssige serviceeftersyn er en vigtig del af at holde cyklen sikker. Overholdes serviceeftersyn ikke, frafalder garantien.

Udover serviceeftersyn, kan det være nødvendigt med lettere vedligeholdelse af vigtige komponenter. Dette gælder især, hvis cyklen køre over 1000 km årligt. Vi anbefaler at få cyklen serviceret ved hver 1000 km.

Samlet distance kan aflæses på computeren under ODO.

Obligatorisk serviceeftersyn

Det første serviceeftersyn er obligatorisk og placeret efter 3 måneder eller 500 km – hvad end der kommer først. Her skal cyklens vitale dele og vigtige komponenter gennemgåes grundigt. Overholdes dette eftersyn ikke, frafalder garantien.

Årlig service

Det årlige serviceeftersyn er placeret årligt eller ved hver 1000 km – hvad end der kommer først. Her skal cyklens vitale dele og vigtige komponenter gennemgåes grundigt. Derudover, skal Shimanos e-bike system tjekkes for eventuelle fejlmeldinger og opdateringer. Samtidigt skal cyklens bolte og møtrikker afmontoteres, regnøres, smøres og påmonteres på ny. Alle bevægelige dele skal gennemgåes, renses og smøres.

Det årlige eftersyn er med til at forlænge cyklens levetid og sikre en høj sikkerhedsstandard.

Rengøring

Regelmæssig rengøring af cyklen er med til at forlænge levetiden. Benyt almindeligt vand og en blød svamp.

Vær forsigtig omkring motor og elektroniske dele, da disse dele kan tage skade ved store mængder vand.

Sliddele

Som på alle andre cykler, er der også sliddele på BBCARGO. Disse dele vil blive slidt ved normalt brug og vil på et tidspunkt skulle udskiftes. Hvor ofte, afhænger af brug, vedligeholdelse og vejr.

Nedenfor er eksempler på hvad sliddele kan være:

  • Bremsekaliber
  • Bremseskiver
  • Kabler
  • Dæk
  • Drivrem
  • Pedaler
  • Sadel

Download komplet liste med sliddele nedenfor.

Filer til download

HENT BBCARGO MANUAL
Download
HENT LISTE OVER SLIDDELE
Download
HENT SERVICE TJEKLISTE
Download
HENT ABUS LÅSEBEVIS
Download
0